Blog
 

Volg mij verder op mijn Facebook pagina!

Wow!

20-04-2017

Wow, wow, wow wat een week weer! Allereerst bedankt voor alle positieve reacties en likes op de recreatiekrant, de Shoeby foto's, mijn Facebook pagina en website! Super motiverend!

Coverfoto!!

12-04-2017

In 2016 deed ik mee met de fotowedstrijd van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk. Je mocht maximaal 3 inzendingen insturen. Eén van mijn inzendingen won de wedstrijd, maar een andere foto van mijn hand staat nu op de voorkant van de recreatiekrant!

Vandaag mocht ik weer een dagje het nieuws van Bodegraven en Reeuwijk bijhouden voor Rebonieuws.nl. Het BuddyBike seizoen werd geopend door wethouder Laura Leijndekkers en het diamanten echtpaar Kamerling kreeg bezoek van de Burgmeester. Beide legde ik vast met mijn camera.

Vandaag hadden we iets bijzonders! Namelijk een huiskamerconcert van Ed Struijlaart. Samen met buren, vrienden en bekenden hebben we genoten van de mooie klanken van Ed zijn liedjes. Ondertussen heb ik even geëxperimenteerd met mijn flitser. Ik was zeer tevreden met het resultaat! Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie ook al eens een...

Dagje studio

23-03-2017

Vandaag was het prachtig weer, maar wij mochten weer een dag de studio in op School! Portretten maken met zacht en hard licht, 'en face' en 'en profiel'. Erg leerzaam!

Modeshoot

16-03-2017

Deze week hadden we als opdracht om een fashionshoot te doen. Een modefoto in het straatbeeld, en wie kan ik daar nou beter voor gebruiken dan mijn twee eigen modelletjes? Staan ze er niet mooi op!?

Zo dat was een leuk weekje fotografie! Het begon met heb bezoek van de expositie van de Zilveren Camera, de dag erna heb ik een lesdag fotojournalistiek in Breda gevolgd. Woensdag avond was de Minister van Defensie op bezoek in het Evertshuis. Haar heb ik gekiekt voor School en Rebonieuws.nl. Donderdag mocht ik weer naar School in Utrecht. Daar...

Vandaag heb ik de expositie van de Zilveren Camera bezocht. Onder leiding van de School voor Fotografie docent Ramon Mangold hebben we de verschillende foto's bekeken. Ramon was zelf in de categorie personen in beeld nationaal met maarliefst 2 series genomineerd, en met 1 van de series heeft hij gewonnen. Best cool!

Daar is ie dan: mijn eigen website! Super leuk dat je hem gevonden hebt en ook nog de moeite neemt om dit te lezen :-)